Spinnenbestrijding
Spinnen bestrijdingSpinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen wordt als lastig ervaren. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks mee te maken. Bedrijfspanden zijn veelal voorzien van sterke verlichting, deze trekken insecten aan. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Daarnaast zijn portieken, terrasschermen, kozijnen en boeiboorden een gewild object. Gebouwen in de buurt van oppervlaktewater zitten meestal onder het rag en uitwerpselen. Door onze behandeling is dit probleem verleden tijd! Wij zorgen ervoor dat alles er voor 90% webvrij blijft uitzien. Bovendien geven wij op al onze diensten 4 maanden garantie.

Behandeling

P.A.D. is al jaren gespecialiseerd in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten en caravans bij spinrag overlast. Het middel dat wordt gebruikt heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS of rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaillen. Ook is het absoluut niet schadelijk voor de gezondheid en veilig voor het milieu. Gegarandeerd minimaal 4 maanden geen last van spinnenrag!

Kostenbesparend!

Net geschilderd of schoongemaakt? Wij zorgen er voor dat uw pand er mooi en representatief blijft uit zien. Vanaf de grond, tot 14 meter hoogte te behandelen zonder inzet van dure hoogwerkers.

Bij een abonnement (2 behandelingen per jaar) geven wij 15% korting ten opzichte van een losse behandeling. Bij meerdere woningen (VVE) geven wij extra korting. Wij behandelen alleen de buitenkant, dus u hoeft die dag niet thuis te blijven!